Hund dage på parkerne

Der er ingen større tilfredsstillelse end at komme ud i parkerne med din firbenede bestie. Med 37 forskellige Park steder, over 130 miles af stier, 1.200 historiske strukturer og 80.000 acres nord og syd for Golden Gate Broen, den Golden Gate National Recreation Area (GGNRA) tilskynder både lokale og besøgende til ansvarligt at udforske terrænet med deres hunde.

GGNRA tilbyder stier, strande og åbne rum, der er tilgængelige for hunde vandring og er den eneste Park i National Park Service at udpege særlige områder for at tillade ansvarlig hund gå off-snor, når under stemme og syn kontrol.

GGNRA er hjemsted for mere end 2.400 plante-og dyrearter (37 som er sjældne, truede eller truede) og utallige kulturelle ressourcer, herunder amerikanske kystbefæstninger og indfødte amerikanske artefakter. Hunde vandrere bliver bedt om at observere skilte, der angiver, hvor kæledyr er tilladt i parken for at sikre, at parkens ressourcer vil være omkring for fremtidige generationer at værdsætte og nyde.

Der er uendelige muligheder for hunde vandring i hele GGNRA sites, men besøgende, der bringer deres kæledyr til Golden Gate National Recreation Area bør beskytte kæledyr, andre mennesker og Park dyreliv (mere om det her: https://www.NPS.gov/Goga/planyourvisit/dog-Friendly-areas.htm#wheretowalkyourdog)

For foreslåede hunde-Walking steder efter Amt, så tjek den førnævnte link med steder i følgende amter: Marin, San Francisco og San Mateo.

Også, være opmærksom på, at der er kommercielle hund gå tilladelse krav samt føderale regler, der gælder for alle hundeluftere. Ovenstående link kan give flere oplysninger.