Final Alumni weekend event på Alcatraz Island

Gæst blog indlæg – Steve Mahoneyplaceholder

En endelig, særlig begivenhed fandt sted på Alcatraz Island den 12 august, 2018. Dette var den sidste genforening indsamling af Alcatraz Alumni Association. Traditionen blev startet før fængslet lukkede og fortsatte både på og uden for øen indtil nu. Der var et par år efter fængslet lukket, hvor "sammenkomster" var mere lokale, fordi mange af vagterne gik til andre fængsler i hele nationen. Tidligere indsatte deltog kun i begivenhederne i de seneste årtier, hvor dette for nylig blev en mulighed.

Alumni weekend var oprindeligt mere for faktiske Alcatraz alumner at have en genforening for at genoplive venskaber og dele minder fra vores tid på øen. Årtier siden, National Park Service begyndte at have Alumni tale til offentligheden, deler historier om deres liv på klippen. I lang tid har genforeningen været afholdt den anden søndag i august og er gået fra en simpel affære, hvor alumner bragte mad samt soveposer til dem, der ville tilbringe natten på Alcatraz til en større begivenhed med støtte fra mange grupper som National Park Service , Golden Gate Parker Conservancy, de alumner og andre med interesse i Alcatraz og dens historie.

I år var det sidste gang, at Alumni "fading Voices", med vagterne og familiemedlemmerne delte deres levende historie minder. Historierne har altid været rige og gjort stærkere, når fortalt om Alcatraz Island . Denne begivenhed, den endelige en af sin art var en hård en for mange, da antallet af levende vagter, tidligere indsatte og familiemedlemmer, der boede på øen fade mere og mere hvert år.

De heldige nok til at have deltaget i år var vidne til noget særligt, da vi Alumni delte vores tanker og erindringer fra dette særlige sted, Alcatraz , Klippen, fængslet og det sted, vi engang kaldte hjem.