Alcatraz Cruises ' Hornblower hybrid er en model for alternativ energi innovation

Hornblower Cruises & begivenheder, Alcatraz Cruises » moderselskab, kan prale af marine industriens eneste hybrid passagerfærge flåde i Nordamerika. Den første hybrid færge blev introduceret til San Francisco Bay i 2009 af Alcatraz Cruises , der giver transport til Alcatraz Island i overensstemmelse med selskabets koncessionskontrakt med National Park Service .

Siden da er de resterende to primære fartøjer i Alcatraz Cruises ' flåde er blevet hybridiseret, hvilket gør Alcatraz Cruises det eneste passagerskibs selskab i Nordamerika med en flåde af hybrid skibe.

Den fortsatte udvikling af marine industri hybridisering, samt brint brændselscelle teknologi, demonstrere Hornblower engagement i innovation, bevarelse af havmiljøet, miljømæssig forvaltning og bæredygtighed.

Hybrid vindmølle

Ifølge Terry MacRae, CEO for Alcatraz Cruises og Hornblower Cruises & events, "den Hornblower hybrid flåde er et eksempel på vores virksomheds mål om at blive den grønneste concessioner i National Park Service . Med denne Hornblower hybrid flåde bliver vi nu anerkendt som en model for miljømæssig innovation. "

Alcatraz Cruises » Hybrid flåden anvender kraft genereret af TEN-foot-tall vindmøller og solcelleanlæg, der dækker forteltet på de øverste dæk. Denne kraft er konverteret og lagret i batteribanker, der derefter magten navigationsværktøjer, belysning og andre elektronik om bord på skibene. Mens tomgang på boarding steder på Pier 33 og Alcatraz Island bruger fartøjernes motorer den overskydende energi, der er lagret i batteri bankerne, hvilket gør det muligt for bådene drastisk at reducere den mængde brændstof og energi, der anvendes.

Også, mens docket, der er ekstra kraft vundet ved Shore magt og dette er nødvendigt at oplade batteriet elektromotorer. Kilden til denne magt er San Francisco Public Utilities Commission og SF Water Power kloakken, som udnytter Hetch Hetchy Power. Dette er nogle af de reneste elektricitet i verden og er genereret fra 100% Green-House gas emission gratis kilder såsom sol, hydro-elektrisk og biogas.

Ud over solpaneler og vindmøller har hybrid flåden Tier 2 Marine dieselmotorer. Disse renere brændstofeffektive motorer er designet til at minimere emissionerne og reducere virksomhedens samlede CO2-fodaftryk markant. Det tilpassede drevsystem gør det muligt for kaptajnen at overvåge fartøjets energibehov og vælge de mest effektive strømkilder.

Den Alcatraz Cruises » hybrid flåden har omdefineret fartøjernes profil i San Francisco-bugten. Som Multipurpose fartøjer inden for flåden, disse både færge besøgende til Alcatraz Island og Angel Island samt at tage skolegrupper og andre passagerer på krydstogter omkring bugten.

Alcatraz Cruises betragtes som flere forskellige designs, før du vælger dette særlige system. Af største vigtighed var behovet for at opbygge et system, der maksimerer vejrmønstrene på San Francisco Bay. Dette fartøjs system er designet til at blive ændret, da teknologierne forbedres eller raffineres.

Som en EPA Green Power partner, Alcatraz Cruises anskaffer grøn-e kulstof kompensationsmidler og vedvarende energi kreditter for at neutralisere dets CO2-fodaftryk fra ethvert yderligere forbrug af fossile brændstoffer og elektricitet i operationerne. Dette har hjulpet Alcatraz Cruises at støtte projekter for vedvarende energi i Nordamerika.