Anglin Brothers undslippe

Gæst blog post-Michael Esslinger

Hvis du skulle samle en gruppe af National Park Rangers, der arbejder på Alcatraz og bede dem om at skrive ned de mest almindelige spørgsmål, de modtager, kan du sikkert negle dem ned til omkring fem (give eller tage). Hvor er Al Capone celle? Hvor var Birdman's celle? -Hvor er toilettet? Var Whitey Bulger virkelig på Alcatraz ? Og... Den store... Tror du, de virkelig gjorde det (med henvisning til Anglin Brothers)?

Mens der var andre fanger, der forsvandt efter deres pause fra "The Rock", det er den 1962 flugt, der erobrede fantasi af offentligheden. Folk behøver ikke at kalde dem ved navn... når spørgsmålet kommer op, er det klart, at "de" er den stiltiende henvisning til Frank Morris og Brothers John & Clarence Anglin og deres episke store flugt fra Alcatraz . Clint Eastwood kan tage en masse kredit for at gøre mændene folk helte, som han bragte historien til livet i sin 1978 episke film flugt fra Alcatraz .

Eastwood, der portrætterede Frank Morris i filmen, befordrede en fascinerende (men Hollywood-stil) historie, der stadig intriger os alle mere end et halvt århundrede efter de dusin flugt kunstnere forsvandt under dække af natten. De er blevet legendariske figurer, og det er deres historie, der hjælper med at trække mere end en million besøgende hvert år for at se førstehånds gerningsstedet.

But really happened? Did they survive? Did they drown in the chilly waters of San Francisco Bay? What is the real evidence? Why is there such a debate? Will we ever know the truth? These are the questions that have been debated over for over fifty years.

Frank Morris, along with the Anglin Brothers, had criminal pasts that stretched way back into their youths. Petty crimes ultimately progressed to bank robbery and all of them would land a 5’x9’ cell on Alcatraz for their infamous status as elite escape artists.

Under sin ansættelse som et føderalt fængsel, Alcatraz blev hyped som den mest sikre føderale fængsel nogensinde bygget og var et stærkt symbol på regeringens krig mod kriminalitet. Escape havde været i planlægningen i månedsvis, og det involverede crafting redningsveste og en tømmerflåde syet og limet sammen fra mere end 50 regnfrakker. Også, minder om Willie Sutton berømte 1940 ' erne flygte fra Eastern State Penitentiary, fangerne fabrikerede livlignende dummy hoveder til brug som lokkeduer i deres senge. Det var en episk knebe, da det narrede vagterne, der gjorde hyppige patruljer forbi deres celler i mere end en måned, da trioen skiftedes til at arbejde på toppen af cellblock.
Dummy hoved fra flugt

Om morgenen juni 12, 1962, Correctional officer Bill Long startede sin dag med den normale rutine at nyde morgenmad med sin kone Jean, og år senere, den eneste delte hukommelse begge havde om morgenen var Bill klagende om AM radiostation, at Jean lyttede til at spille Tommy roer's hit single "Shelia" igen og igen. Transporterer hans stål Termokande af frisk kaffe, han gjorde vandretur op ad den stejle bakke sammen med andre hinker officerer om at begynde deres Skift. Efter en rutinemæssig Briefing sammenlignede de nye, kommende officerer deres første fange tælling af dagen. En af officererne, kendt som sarge, et kaldenavn givet til Senior officer Lawrence Bartlett, ikke dukke op ved skrivebordet så hurtigt som de andre. Bill huskede sarge i panik, "Bartlett kom i min retning hot-foot'n det, og han er omkring 20 meter væk, og han begynder at råbe Bill, Bill, Bill!!!! Jeg har en fyr her, der ikke vil stå op for Greven! Så jeg gik op til B-150, som var John Anglins celle. Jeg gik op til barerne, knælede ned, jeg nåede ind med min venstre hånd for at trykke ham på hovedet, og det føltes som om det smuldrede og hovedet floppede ud på gulvet. Folk, der observerede mig sagde, at jeg sprang tilbage omkring fire fødder. Det er, når alle helvede brød løs og kaptajnen begyndte at ringe klokken... "

Allen West, som også var en Principal i flugtforsøget, hævdede, at han havde undladt at udvide rummet nok til at komme igennem i tide til at flygte med de andre. Nogle teoretiserede han chickede ud, da han troede, at oddsene ikke vejer i deres favør, mens andre følte, at hans partnere opgav ham og efterlod ham til at tage rap. Han blev møjsommeligt afhørt af FBI og Bureau of Prison embedsmænd, giver dem en detaljeret redegørelse og såning den påstand, han havde planlagt hele plottet.
Hul, der anvendes i flugt

Historien om flugt og mekanik af plottet er velkendt, men dechifrere beviserne er, hvad der har forvirret efterforskere i årtier. Så hvad er de teorier, og hvordan de vejer mod hinanden? Oftest det rigtige svar i en sammensværgelse er den mest enkle. Magien i mysteriet er, at for hver eneste stykke af beviser, eller en teori, der antyder, at unddragerne døde i deres forsøg, er en anden, der er af samme vægt i at gøre en overbevisende sag for overlevelse. Man kan ikke definitivt bevise eller give rigelig dokumentation på hver side af debatten for at afslutte sagen. Manglende beviser viser ikke, at de døde, og det beviser heller ikke, at de levede. Der er stadig en fast opdeling af dem, der troede, de levede, og dem, der troede, de døde. Dette omfatter efterforskere fra US Marshal service, FBI, Park Rangers og tolke fra Golden Gate National Park Conservancy Hvem giver en balance af teorier til besøgende, der gør pilgrimsfærd for at se gerningsstedet førstehånds. Whitey Bulger, den berømte forbryder Mogul, der tjente tid på Alcatraz for bankrøveri og en nær vellykket flugt fra det føderale fængsel i Atlanta, mener, at de overlevede, da han selv havde været på flugt fra FBI i seksten år og blev endelig fanget bor i en Beach side samfund i Santa Monica, Californien. Han brugte de samme metoder, som de havde drøftet på Alcatraz at unddrage sig fangst i mere end et årti. Han kommenterede senere, at hvis han "flygtede fra landet som trioen", ville han aldrig være blevet fundet.
Celle fra Escape Hole

Der er to hoved teorier om, hvordan de gjorde det fra øen. Den første og mest udbredte teori er, at når de ramte vandkanten, de oppustet deres tømmerflåde og redningsveste, så padlede hårdt mod Angel Island. Dette var den plan, Allen West fortalte til embedsmænd og den eneste teori, der flugter med den "fysiske" beviser fra flugt. En medfange Bob Schibline hævdede, at han havde været at give Clarence Anglin tide borde revet fra en krønike side, at han havde skrottet fra en affalds kurv efterladt af vagter. Hvorfor er det så vigtigt? Hvis det er sandt, betyder det, at undslukken havde i det mindste en vis bevidsthed om tidevandsforholdene. Anglin-brødrene voksede også op på Tampa Bay, og familien bekræftede kraftigt, at brødrene var dygtige til at svømme turbulente vande. Selvom de generelt varmere farvande, selv i vintermånederne, de forstod strømninger og generelle betingelser for svømning i åbent vand og karakteren af SWIFT havstrømme. Deres succes var baseret på flere faktorer, men mest fremtrædende var den tid, de havde indtastet vandet. For tidligt, og de ville have været fejet til søs, men hvis de forlod mellem 11:00 PM og 12:00 AM, kunne de muligvis har gjort til jord og overlevede. Hvis de timet det ved hjælp af tidevands diagrammer og trådte vandet i løbet af dette korte vindue mellem overgangene på tidevand, kunne de have overlevet uden megen anstrengelse.
Escape hul i cellen

West fortalte embedsmænd, at de havde planlagt at gøre det til Angel Island og derefter krydse den lille strædet over til Marin. I mindst én konto, hævdede han, at de havde talt om at stjæle tøj og derefter stjæle en bil til at køre direkte til Mexico. I virkeligheden, en anden fange, Darwin Coon, oplyste, at de havde planlagt denne del af ordningen i minutiøse detaljer. Hvis de blev fastgjort og ikke kunne gøre fremskridt for at stjæle en bil, ville de finde en Sears-type butik, indtaste en-for-en og skjule i et tøj karrusel indtil butikken lukket. De ville stjæle tøj og derefter finde en bil og køre den til en lufthavn langsigtet parkeringsplads. De ville forlade den stjålne bil og tage et andet køretøj i håb om, at det kunne være flere dage før bilen blev opdaget mangler. Det var omtrent kun 500 miles fra San Francisco til den mexicanske grænse, så i teorien, kunne de gøre drevet før de første alarmer lød, og de ville ikke blive opdaget mangler indtil dybt forbi grænsen.
Ventilation anvendes i flugt

Der var også andre stumper af beviser, der syntes at antyde, at måske de gjorde det til land, da dette scenario spillede ud. I en fjernskriver APB Bulletin sendt til Marin County sheriff's kontor om morgenen den 12 juni til CHP og lokale politikontorer, FBI agent Frank Price skrev "flåde menes brugt af eskaperne placeret på Angel Island." Den følgende dag, FBI sendte en anden All-point bulletin, at tre mænd, der matcher de eskorters beskrivelser blev rapporteret at være i River bank California område, kørsel en blå 1955 Chevrolet ", der kan være identisk med den ene stjålet i Marin County område." Det vigtige er, at mens folk ville have haft kendskab til flugt og deres fysiske beskrivelser, det stjålne køretøj var blevet holdt fortrolig fra offentligheden. Rent tilfældigt? Det er bestemt muligt.

Den anden teori blev først bragt til embedsmændene af en anden fange og sammensværgel, Woodrow Wilson Gainey, og tredive år senere berettet af en barndomsven fred Brizzi. Disse mænd foreslog, at de havde planlagt at gøre deres flugt fra havneområdet, ved hjælp af en lang industriel elektrisk ledning ved at binde den til motorhætte ramme nær prop og roret på øen færgen, så ville de hitch en tur til fastlandet. Darwin Coon havde også hævdet, at han hørte dem debattere en lignende ordning. Faktisk, i Darwins konto, hævdede han, at de planlagde at bruge et lille segment af stålrør stor nok til at tråde ledningen igennem. Formålet var at afveje kablet lavt nok i vandet for at holde det fra at få fowled i propellen, mens i bakgear. Denne teori hævdede en båd ventede dem nær St. Francis Yacht Club og drønede dem til en fjern havn for sikker passage ud af San Francisco. Efter at have hørt om flugt, kontaktede Robert Checchi, en velrenommeret San Francisco politibetjent, FBI rapportering, at han havde været vidne til en mistænkelig båd i dette område og forblev overbevist om, at han havde været vidne til aktiviteter i forbindelse med flugt.

Anglins barndoms ven, fred Brizzi, havde en endnu mere overbevisende konto. I 1992 henvendte Brizzi (en dømt narkohandler) sig til familien med påstand om, at han var der for at gøre godt på et løfte, han havde lavet til brødrene. Hans påstand var, at mens smugling narkotika i Brasilien i 1975, han havde tilbragt tid med begge brødre. Som bevis, Brizzi forudsat familien et fotografi han hævdede, at han havde taget af brødrene, og i de senere år, mindst tre ekspert kriminaltekniske analytikere gav deres meninger om, at fotoet var i høj sandsynlighed for undsluttere. Art Roderick, den amerikanske marskal, der ledte efterforskningen i mere end to årtier, bekræftede, at de havde modtaget fører af de undslug bor i Sydamerika, selv om de aldrig var placeret. De blev afskediget, da hver bly til sidst blev kold. Men det var muligt. Det var blevet bevist, at Sydamerika, især Brasilien, var en sikker havn for dem, der søger anonymitet. Som en kendsgerning, i post WWII æra, mere end 1.500 nazistiske krigsforbrydere flygtede til Brasilien og med held HID fra myndigheder, der havde forsøgt i årtier at bringe dem til domstolene.

Moderen til John og Clarence efter sigende modtaget julekort hvert år følger flugt og en af brødrene brat flyttede til Texas, og på hans dødsleje, viste han havde tilbragt tid sammen med drengene og hævdede, at de havde gjort det. Den amerikanske marskal service har formelt udtalt, at de ikke tror, at mændene på billedet er de undsluttog på trods af deres lighed.

Et andet mysterium centreret om Alfred Anglin, den tredje bror, der var involveret i samme bank kup. Han undgik Alcatraz fordi han havde en ren registrering af adfærd. Alfred tjente sin stats pålagte sætning (i et Statsfængsel), da han i januar 11, 1964, forsøgte at flygte og blev viklet ind i en High-Power linje og blev elektro hærdede. Dette forvirrede både familie og embedsmænd. Hans sag fil viste ham berettiget til prøveløsladelse og et udvalg høring var kun uger væk. Hans cellmate hævdede senere, at Alfred modtog en besked fra sine brødre, og at han vidste, hvor de gemte sig. I breve til familien, påpegede fængsels embedsmænd han var en model indsatte, og de kunne ikke finde ud af, hvorfor han havde gjort sådan en desperat Dash for frihed, når hans løsladelse syntes at være kun en kort tid væk. Dette blev også bekræftet af hans bror Robert, der havde besøgt ham lige før. Robert hævdede senere, at Alfred antydede, at han vidste, hvor brødrene var, og det var højst sandsynligt, at dette var den motiverende faktor bag hans flugt.

Men hvad med den anden side af forhandlingen? Hvad med beviserne, der antyder, at de omkom?

Der er stadig en bemærkelsesværdig gruppe af forskere og efterforskere, der tror, at historien om den store flugt sluttede lige ud over vandets ' kant. De er fortsat fast besluttet på, at de svære tidevande og frysende kolde termiske forhold var død af Morris og Anglins. Hvordan det er, at hvert år hundredvis af mennesker gør svømme fra Alcatraz til San Franciscos kystlinje? Den sene Lisa Johnson, en berømt åben vand svømmer, der gjorde svømme mere end 40 gange i løbet af hendes levetid, mente, at hvis deres flåde havde fejlet, og de var i vandet kæmper de vrede rip strømme, deres chancer for overlevelse ville være slank. Hun påpegede, at de professionelle konkurrencedygtige svømmer er timet for indrejse på det nøjagtige tidspunkt, hvor tidevandet er slæk og på forsiden af Stillehavs farvandene langsomt begynder at oversvømme i bugten. Hun følte, at hvis de ikke havde en ordentlig våddragt og svømning i det åbne vand med lave temperaturer, der faldt til under 55 grader, ville oddsene ikke have været i deres favør. Uanset hvor fit og uanset om de fandt måder at akkliere til det kolde vand, dybet af bugten holdt fordel. Hun understregede, at timingen skulle være lige rigtigt.

De, der argumenterer med beviser for overlevelse, også pege på en flydende krop, der angiveligt bar tøj i overensstemmelse med de beklædningsgenstande båret af Alcatraz dømte blev set af et fragtskib i juli 17, 1962... 36 dage efter flugten. San Francisco County Coroner Henry Turkel ikke enig i, at det var en af de undslug som en flydende krop i det åbne hav i mere end en måned var usandsynligt, og han gik på rekord til at angive, at det kunne have været Cecil Phillip Herrman, en 34-årige arbejdsløs Baker, der sprang f Rom den Golden Gate Bro fem dage tidligere. Men der var ingen beviser, og ingen kunne være sikker, indtil kroppen blev genoprettet (der var en modstridende artikel, der erklærede Herrman's krop var blevet genvundet af California Highway Patrol). Turkels udtalelse var ikke i flertal som fire af hans jævnaldrende fra nabolandene mente, at det var helt muligt for kroppen set floating havde været en af de undslusere. Liget blev aldrig genvundet, og det er stadig et mysterium og punkt af stor debat. Februar 17, 1964, en delvis skelet af en mandlig i 30 ' erne vasket i land på en strand nær Point Reyes, nord for den Golden Gate Bridge. DNA-tests viste senere, at knoglerne ikke tilhørte nogen af undslugerne.

Der var også genstande fra fangerne fundet flydende i bugten. Søg parter placeret en padle senere bekræftet som værende identisk med en fundet på toppen af blok og to af de tre redningsveste blev fundet... den første på en strand nord for Golden Gate Broen og den anden kun 50 meter fra bredden af Alcatraz . Disse fund kun næret de teorier, undslugter var druknet. Redningsveste fundet nær Alcatraz havde tænder mærker indlejret dybt ind i stammen, der var blevet brugt til at puste Vesten. West viste senere, at de ikke kunne finde noget effektivt til at forsegle det, så de brugte binde klemmer og større clips til at holde trykket, når de var oppustet. Embedsmænd mente, at når disse var bærende vægt, klemmerne ville være kommet ud og tænderne mærker sandsynligvis repræsenterede en kamp for at holde forseglingen for overlevelse. Selv stadig, ingen af de organer blev nogensinde genvundet. Både FBI og US Marshal service undersøgte fører fra kyst til kyst og videre. Hver lovende bly altid kom op tomme.

This is the grand mystery, the opposition of evidence. If they made it to land, where is the hard proof they survived? If they died in the Bay waters, why didn’t at least one body wash ashore?

Mug skud
Hvis 1975 foto taget i Brasilien er anglin Brothers, hvorfor kan ikke nogen makulere af beviser være placeret i Sydamerika af embedsmænd? Hvorfor ville fred Brizzi henvende sig til familien med et foto med individer, der ville have været af samme alder og fysiske egenskaber? Hvorfor skulle Brizzi lyve? Hvorfor skulle FBI lyve? Hvis de overlevede og fik børn, hvorfor kan de så ikke være placeret? Har de ejer ejendom? Hvis de overlevede, hvad skete der så med Frank Morris? Hvis billedet er en falsk, så hvorfor har ikke nogen kommer frem give identiteten af mændene på billedet? Hvis de dækkede deres spor af flugt så godt, ville det ikke synes rimeligt, at de forblev et par skridt foran myndigheder? Hvis DNA-tests senere, forudsat at knoglerne fundet i nærheden af Point Reyes ikke hører til de undslude, så hvem gør de tilhører?

Hvad synes du? Tror du, de overlevede? De gjorde det til frihed, men det virkelige mysterium er, hvor længe? Måske en dag vil vi lære sandheden.

Michael Esslinger is the co-author of Escaping Alcatraz: The Untold Story of the Greatest Prison Break in American History. It is also the winning title of the 2018 International Book Award in the True Crime category.