Alcatraz Island Opnår Tripadvisors #1 vartegn i USA

En gang til Alcatraz Island er blevet navnet på det #1 vartegn i USA, ifølge Tripadvisors 2018 Travelers ' Choice Awards. Desuden Alcatraz Island blev navnet som #8 i verden, sammen med sådanne ikoniske landemærker som Angkor Wat, som kom ind som #1 på verdensplan, samt Taj Mahal, Golden Gate Broen og Notre Dame.

Ifølge Tripadvisors beskrivelse af Alcatraz Island , "I næsten 150 år, Alcatraz har givet kulderystelser til de uskyldige og kolde sveder til de skyldige. Har engang været en forbyder maksimal-sikkerhed fængselsvæsen, Alcatraz er nu en del af Golden Gate National Recreation Area [en af Amerikas 407 National Park sites] og er dette års #1 Travelers valg milepæl i Amerika. Listen over tidligere Alcatraz indsatte omfatter A-liste kriminelle som Crime boss Al Capone og kidnapper George Kelly. Selv om det blev anset for flugt-bevis, i 1962 de anglin brødre og Frank Morris infamt flated væk på en interimistiske tømmerflåde og blev aldrig set igen. "

Alcatraz Cruises er den National Park Service færge service til Alcatraz Island i San Francisco Bay og værter over 1.700.000 besøgende årligt. Alcatraz Cruises designet, bygget og driver den første hybrid færge i USA. Hornblower Hybrid 's revolutionerende design har reduceret brændstofforbruget med 75% og er allerede begyndt at blive implementeret i andre dele af landet. For mere information besøg vores Respekter vores planet.
Alcatraz Cruises Hornblower hybrid Boat

Som rapporteret af SFGate, "Bay Area LOCALS kender San Francisco for sine smukke seværdigheder og vartegn — men det ser ud som om vi ikke er de eneste, der har bemærket. Overlade det til vores by til ikke kun lander et tidligere føderale fængsel på en turist liste, men også overbevise folk om, at en bro mange bruger til deres daglige pendling er en af de smukkeste steder i USA og verden. "