Alcatraz Cruises Fejrer drenge & Girls Club of San Francisco

Alcatraz Cruises nyder at støtte det fællesskab, vi bor i. En af vores foretrukne partnere er Boys & Girls Club of San Francisco.

I overensstemmelse med Parc 55 San Francisco og Hilton San Francisco Union Square, vi for nylig vært for unge fra organisationen for to Speaker Series engagementer, hvor børn var i stand til at interagere med tidligere Alcatraz fange Bill Baker og historiker John Martini. Derudover nød drengene & Girls Club en udflugt til Alcatraz Island så de kunne fremme deres uddannelse om Alcatraz forlokkende historie.

 

 

 

 

 

 

Som et resultat af samspillet, lavede drengene & Girls Club en række visuelle elementer for at illustrere deres fortolkning af Alcatraz 's robuste fortid. Illustrationen blev afsløret ved april Speaker Series-arrangementet, der blev afholdt på Parc 55, og vil blive udstillet på hotellet sammen med andre udstillings funktioner fra juli til og med september 2018.

Desuden, både Alcatraz Cruises og Parc 55 San Francisco gav generøse kontante donationer til organisationen for at støtte drenge & Girls Clubs fremtidige uddannelsesinitiativer.

 

 

 

 

 

Og, for din visning fornøjelse, her er en udstilling af de unges Alcatraz Island kunstprojekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om drengene & Girls Club of San Francisco:
Vi inspirerer og gør det muligt for alle unge, især dem fra dårligt stillede forhold, at realisere deres potentiale som produktive, ansvarlige og omsorgsfulde borgere.
En del af Fællesskabet siden 1891, drenge & piger klubber i San Francisco (BGCSF) i øjeblikket tjener 1.634 unge (i alderen 6-18) per dag. De tjener mere end 19.000 unge om året på otte Klubehuse beliggende i kvarterer med færrest ressourcer, en udvidelse site, fire skole-baserede steder og Camp Mendocino, en 2.000-acre bolig sommerlejr, der giver en kreativ og sjov udendørs oplevelse for de unge. Drenge & piger klubber er åbne "når børnene har brug for os mest"-efter skole, på de fleste skoleferier og i løbet af sommeren. Klubberne tilbyder sikre steder, hvor unge mennesker kan lære, vokse og få succes.