Alcatraz Cruises Fejrer national Maritime Day

America's national Maritime Day er en tid-æret tradition, der anerkender en af vores lands vigtigste industrier. Til ære for landets maritime industri og de fordele, det har bragt og fortsætter med at bringe til USA, ferien også anerkender skibe og søfolk, der har bidraget til nationens maritime historie.

May 22 is the date that America celebrates National Maritime Day because that’s when the steamship Savannah sailed from the United States to England, marking the first successful crossing of the Atlantic Ocean using steam propulsion.

Som et eksempel på betydningen af den amerikanske Merchant Marines, mere end 250.000 medlemmer tjente deres land under anden verdenskrig, med mere end 6700 at give deres liv, hundredvis bliver tilbageholdt som krigsfanger og mere end 800 skibe bliver sænket eller beskadiget.

I 2006 sluttede søfartsadministrationen sig sammen med den amerikanske sammenslutning af havnemyndigheder, den amerikanske hær af ingeniører, vandveje Council Inc, den amerikanske kystvagt, den nationale oceaniske og atmosfæriske administration og andre enheder, der er involveret i maritime industri til at øge kendskabet til den nationale maritime dag for at ære den maritime industri som helhed.

USA har altid været og vil altid være en stor maritim nation. Fra landets oprindelse som 13 britiske kolonier og gennem alle faser af fred og konflikt siden, har Merchant Marines været en søjle i dette lands fundament af velstand og sikkerhed. De forsyner verdens største økonomi og styrker vores bånd med handelspartnere rundt om i verden, samtidig med at de støtter vores militære styrker ved at sende tropper og forsyninger, uanset hvor de skal hen.

For dem interesseret i at lære om San Franciscos lokale maritime historie, besøg San Francisco maritime National Historical Park, som tilbyder besøgende seværdigheder, lyde, dufte og historier om Pacific Coast maritime historie. Parken omfatter en storslået flåde af historiske skibe, et besøgscenter, søfarts Museum, maritime Research Center og Aquatic Park Historic District. Det bedste sted at starte er det maritime museum, som er åbent dagligt fra 10:00AM til 4:00pm. For mere information, se https://www.NPS.gov/safr/index.htm.

I overholdelse af national maritime dag, det er en protokol for amerikanske borgere til at vise det amerikanske flag.