Vokser op på Alcatraz

Gæst blog indlæg – Jolene Babyak

Blandt de mange åbenbaringer om Alcatraz Federal Penitentiary at overraske de fleste mennesker er, at familierne også boede der.
Overrasket, i det mindste, indtil jeg minde dem om, at børn også bor i begravelse hjem (som synes scarier) eller opholde sig i lejligheder over fængsler, fordi deres mor eller far er den lokale sherif. Faktisk, alle Alcatraz fanger levede sikkert "op top," væk fra os og de fleste arbejdede på den modsatte side af øen, således var for det meste ud af vores syn.

60 familier levede på "The Rock", omkring halvdelen af personalet. 75 børn var som regel i mit nabolag. Og da vi børn gik til skoler i San Francisco (du kan enten svømme eller tage båden), mange af os ofte kun så fanger i somrene og normalt kun i grupper af en eller to ledsaget af en officer. Heck, bortset fra Dock Tower, jeg næppe nogensinde set en pistol. Og vores fædre, hvoraf mange var fra anden verdenskrig æra, sjældent talte om fængslet ved middagsbordet. Hvis der var en stikkende op top, hørte jeg ikke om det. Så for os, "The Rock" var en lav kriminalitet kvarter.

Hvad vi ikke vidste var, at mange af den ene procent af de føderale fanger i nationen, der blev fængslet der havde været følelsesmæssigt eller psykisk svækket før den første klasse. Og vi var ikke klar over det udvalgte antal mænd med psykiske lidelser eller personlighedsforstyrrelser, der var indeholdt i D blok, den høje sikkerhed fløj, som adskilte dem fra os såvel som andre fanger. Jeg er sikker på, at vi ville have haft endnu mere respekt for vores fædre havde vi vidst, hvem de var nogle gange arbejder med. Og måske mere overraskende for de fleste mennesker, vendte mange fanger deres liv rundt, ofte fordi de arbejdede sammen med vores fædre.

Og mens undslipper var undertiden skræmmende og undertiden resulterede i dødsfald af officerer og afgang af familier fra øen, på andre tidspunkter var de sjove eller mærkeligt forvirrende eller endda beundringsværdige. Alt dette gjorde vores "Hood" et spændende, eksotisk sted at bo, på trods af de sommetider-crappy vejr. Få af os ville have opgivet vores blok til at leve et andet sted. Undtagen måske Hawaii. Som også har fængsler, hvis du tænker over det.

At høre mere om Jolenes dybdegående anekdoter om at vokse op på Alcatraz Island under den amerikanske fængselsvæsen æra, kom slutte Alcatraz Cruises som vi præsenterer den sidste i vores højttaler serie på Parc 55 Hotel fra 5:30-6:30PM på torsdag, maj 24. Gratis appetitvækkere og en drik vil blive hostet for alle vores gæster.

Tilmeld dig her!