Hver dag er jordens dag med Alcatraz Cruises

Det er jordens dag hver dag med Alcatraz Cruises . Som leder af bæredygtighedsinitiativer og modtager af mange prestigefyldte priser og udmærkelser, Alcatraz Cruises er førende inden for søfartsindustrien.

I et forsøg på at uddanne og fejre offentlighedens intriger med bæredygtighedsspørgsmål, Alcatraz Cruises afholder en årlig Jorddag begivenhed, som indeholder flere lokale miljøbevidste partnere, der deler deres tips til at bevare moder jord.

I år, arrangementet tiltrukket hundredvis af besøgende, der nød gratis aktiviteter og møder, der omfattede en kok demonstration, musik, ansigtsmaling, Bee Keeper interaktion, art Wall, samfund Havearbejde Tips, haver af Alcatraz , bevaringsindsats og dyreliv interaktion med krybdyr og insekter.

Konkurrence:
Hvordan kan du blive mere involveret? Vis os dine Blooms! Begynd at dyrke dine egne frø derhjemme, i skolen eller på kontoret og skriv et billede af dine resultater i maj 21 på nogen af Alcatraz Cruises "sociale platforme, tagging @alcatrazcruises med #ACEarthDay. Vinderen vil modtage et $150 gavekort.

2018 jord, dag, Resumé2018 jord, dag, Resumé2018 jord, dag, Resumé2018 jord, dag, Resumé2018 jord, dag, Resumé2018 jord, dag, Resumé2018 jord, dag, Resumé2018 jord, dag, Resumé2018 jord, dag, Resumé2018 jord, dag, Resumé