Alcatraz Cruises Fejrer jordens dag ved bugten

For at fejre jordens dag, Alcatraz Cruises sammen med Hornblower Cruises ' Respekter vores planet, vil præsentere en hel dag med gratis, familievenlige aktiviteter på lørdag, april 21 fra 10:00AM til 2:00PM. Se de spændende detaljer på https://www.alcatrazcruises.com/Earth-Day.

Jordens dag er en årlig begivenhed fejret på verdensplan, hvor der afholdes forskellige arrangementer for at demonstrere støtte til miljøbeskyttelse. Første fejret i 1970, jordens dag begivenheder i mere end 193 lande er nu koordineret globalt af jordens dag netværk.

På jordens dag 2016 blev den skelsættende Paris aftale underskrevet af USA, Kina og nogle yderligere 120 lande. Denne undertegnelse opfyldte et centralt krav for ikrafttrædelsen af det historiske udkast til klimabeskyttelses traktat, som blev vedtaget ved konsensus af de 195 nationer, der var til stede på fn's konference om klimaændringer 2015 i Paris.

I 1969, på en UNESCO-konference i San Francisco, Peace aktivist John McConnell foreslået en dag for at ære jorden og begrebet fred, for først at blive fejret på marts 21, 1970, den første dag i foråret på den nordlige halvkugle. Denne dag i naturens ligevægt blev senere sanktioneret i en proklamation skrevet af McConnell og underskrevet af generalsekretær U Thant i de Forenede Nationer. En måned senere blev en separat jordens dag grundlagt af Usa's senator Gaylord Nelson som en miljømæssig Teach-in første afholdt den 22 april, 1970. Nelson blev senere tildelt præsidentens Medal of Freedom Award i erkendelse af hans arbejde. Mens denne April 22 jordens dag var fokuseret på USA, en organisation, der blev lanceret af Denis Hayes, som var den oprindelige nationale koordinator i 1970, tog det internationale i 1990 og organiserede begivenheder i 141 nationer.

Talrige samfund fejre Earth Week, en hel uge af aktiviteter fokuseret på de miljømæssige spørgsmål, som verden står over for. I 2017 fandt videnskabens march sted på jordens dag (22. april 2017) og blev efterfulgt af folks klima (29. april 2017).