Alcatraz Dungeons?

[Gæst blogger John Martini]

En af de mest vedholdende rygter om Alcatraz Island er, at gamle "spanske fangehuller" er gravet ind i klippen under fængslet. Som meget af Alcatraz historie er der et gran af sandhed i disse historier, men virkeligheden er overskyet af mytologi. Kort svar: Ja, fangekældre findes under fængsels bygningen. Nej, spanierne byggede dem ikke.

Here’s the full story: The present prison building on Alcatraz was previously the site of a massive brick barracks built by the U.S. Army in the 1850s. Called “The Citadel,” army prisoners demolished it in 1908 to make way for a new military prison.

Under opførelsen besluttede hæren at indarbejde citadellet kælder lokaler i det nye cellhus for belowground isolationsfængsling. Da det nye fængsel åbnede i 1912, fik disse underjordiske celler hurtigt en grim berygtet blandt de militære fanger. Betingelser var der faktisk dystre; mænd blev holdt i nær totalt mørke, ofte fodret brød og vand, og lænket i stående positioner for meget af dagen. De havde kun tæpper til at sove på, og sanitet var en spand i hjørnet. Den sædvanlige varighed af indespærring var 14 dage.

Hæren vagter henviste til disse underjordiske celler som fangehuller, og fordi væggene blev bygget af tilsyneladende gamle mursten, fanger snart begyndte at henvise til dem ilde varsom spanske fangehuller. Ulemperne indså ikke mursten hvælvinger var faktisk guld Rush-æra Yankee byggeri, selv om, og deres vagter var ikke travlt med at uddanne dem.

I 1934 overgav hæren Alcatraz til det civile kontor for fængsler (BOP) som et føderalt fængselsvæsen. BOP fortsatte med at bruge fangekældre i flere år, men vedtog de mindre dramatiske termer "Lower Solitary" og "kælder ensom" for de underjordiske celler. Men hærens politikker af mørke, sammenkædning i løbet af dagen, og brugen af slop spande fortsatte. En stor forskel var dog den maksimale længde af opholdet. Under BOP blev den forlænget fra 14 til 19 dage.

Optegnelser afslører, at de nedre ensomme celler faktisk så lidt brug i løbet af fængsels tiden, og at der mellem 1934 og 1938 kun 26 mænd var begrænset der. Blandt de føderale fanger, dog, det gamle navn spanske Dungeons fortsatte med at blive passeret rundt i hviskede termer.

De Dungeons blev i sidste ende udfaset og erstattet af den nuværende D-blok isolation fløj. I citadellet blev de forreste vægge og spærrede døre i fangehul cellerne revet ud engang omkring 1939 og udslettet de fleste spor af deres strafferetlige brug. Besøgende til citadellet i dag kan stadig se de hvælvede fordybninger, der holdt de mørke celler og, ved hjælp af en lommelygte, skelne fange navne og registreringsnumre stadig hugget ind i murstensvægge.