Laura E. Joss som hedder Superintendent af GGNRA

Michael T. Reynolds, som fungerende National Park Service Direktør, annoncerede udnævnelsen af Laura E. Joss som Superintendent af Golden Gate National Recreation Area (GGNRA) i San Francisco. Joss ' seneste stilling var som regional direktør for Park tjenestens Pacific West-region.

"Lauras samarbejdsorienterede lederevner og passion for byparker gør hende velegnet til denne position," sagde Reynolds. "Hendes engagement i gennemsigtighed, samarbejde med lokalsamfund, partnerskaber og ungdom, kombineret med hendes Park Management erfaring, vil tjene parken godt."

En 27-årig veteran fra National Park Service (NPS), Joss har arbejdet i en række ledende stillinger, senest som Pacific West regionens regionale direktør. Hun fungerede også som stedfortrædende regional direktør og stabschef samt associeret regional direktør for ressourceforvaltning og forskning, for Park tjenestens Intermountain-region. Joss tidligere fungerede som Superintendent på Arches National Park, stedfortræder for NPS sydøstlige Utah Group, Superintendent af Fort McHenry National Monument og historiske helligdom og Hampton National Historic Site i Maryland og chef for den kulturelle Resources Branch på Yellowstone National Park.

"Jeg er begejstret for at vende tilbage til en Park, især en kendt for at skabe innovative partnerskaber og være så stærkt bundet til samfundet. Jeg ser frem til at arbejde med personale, frivillige og partnere i de kommende dage, "sagde Joss.

Joss er gift med at springe Meehan, en indfødte San Francisco, som også er ansat i National Park Service . De mødtes, mens de arbejdede på Glen Canyon National Recreation Area, og har to døtre, Lindsay og Elizabeth, samt to miniature australske hyrder. Joss nyder at løbe, cykle, keramik og udforske nationalparkens steder og museer med sin familie.

Joss startede sin nye stilling i november. Stedfortrædende regional direktør Martha Lee vil fungere som fungerende regional direktør for Pacific West-regionen, indtil en permanent udskiftning er valgt.

Den National Park Service har mere end 20.000 National Park Service medarbejdere pleje for America's 417 nationalparker og arbejde med samfund over hele nationen for at hjælpe med at bevare den lokale historie og skabe tæt på hjemmet rekreative muligheder. Læs mere på www.NPS.gov.

Golden Gate National Recreation Area , der ligger i og omkring San Francisco, er den mest besøgte Park i National Park Service , hosting over 15.500.000 besøgende sidste år. En mangfoldig Park med rigelige rekreative muligheder, samt naturlige, kulturelle og naturskønne ressourcer, det omfatter mere end 80.000 acres på tværs af tre amter. Parken administrerer også to andre NPS-områder, Fort point National Historic Site, en borgerkrigs æra fæstning bygget på det nordligste punkt af jord i San Francisco, og Muir Woods National Monument, som omfatter en imponerende stand af gamle vækst kystnære Redwoods i Marin County. sted holder