Alcatraz Bidrag til borgerkrigen

Fra begyndelsen af borgerkrigen betragtede Usa's regering Fort Alcatraz at være en af de stærkeste og mest formidable militære befæstninger i hele landet. Som rygter kom til lys, at de sydlige sympatisører var plotte til at adskille San Francisco og dens rigdom fra Unionen, Fort Alcatraz kyst forsvarsposition blev endnu mere betydningsfuld. En række begivenheder på Fort Alcatraz illustrerede både nogle beundringsværdige aspekter af krig og nogle nedkøling. Under borgerkrigen pittede landets nye division bror mod bror og vendte tidligere venner og allierede ind i fjender. Fort Alcatraz blev en politisk baggrund, der illustrerer, hvordan krig og rygter kaldte visse folks militære loyalitet i tvivl.

Ifølge oberst Albert Sidney Johnston, chef for Department of the Pacific, U.S. Army, "Jeg har hørt tåbelige snak om et forsøg på at beslaglægge fæstninger af regeringen under min anklage. At vide dette, har jeg forberedt til nødsituationer, og vil forsvare ejendom USA med hver ressource på min kommando og med den sidste dråbe af blod i min krop. "

Oberst Albert Sidney Johnstons rolle under borgerkrigen fortæller en overbevisende historie om pligt og loyalitet i krigstid. Johnston, født i Kentucky og opvokset i Texas, tjente i tre forskellige hære: Texas Army, den amerikanske hær og Sydstaternes hær. Jefferson Davis, præsidenten for de konfødererede stater, anså Johnston for at være den fineste militær officer i USA. I januar 1861, mens han stadig var medlem af Unionshæren, blev Johnston belønnet med udnævnelsen af kommandør af Department of the Pacific i Californien; en af hans mange ansvarsområder omfattede beskyttelse af Fort Alcatraz .

På trods af Johnstons store militære erfaring og lederevner, undergravede hans sydlige rødder og forening med Jefferson Davis offentlighedens tro på hans engagement i at forsvare Golden Gate fra potentielle Sydlige angreb. Mange San Francisco borgere, der satte spørgsmålstegn ved hans loyalitet spredt rygter om, at de lokale konfødererede havde henvendt sig til ham for at søge hans hjælp til at angribe byen.

Men mens oberst Johnston tjente Unionshæren, opfyldte han trofast sin pligt til at berolige truslen om krig lokalt og til at beskytte San Francisco. Da han frygtede et angreb på Benicia Arsenal, beordrede han overførsel af rifler og ammunition til Alcatraz til opbevaring. Johnston beordrede også accelerationen af Fort Pointets konstruktion og forlangte, at de skulle placere sine første monterede kanoner for at forsvare sig mod angreb fra byen. Oberst Johnston instruerede dem under ham om at bevare roen blandt San Franciscos civilbefolkning og gav yderligere tropper til at forsvare deres stillinger mod ethvert forsøg på at beslaglægge dem.

Mens unionshæren var overbevist om, at oberst Johnston ikke ville gøre noget uærlige, frygtede de, at han stadig var for sårbar over for potentiel sydlig indflydelse. I april 1861 blev oberst Johnston afløst af sin stilling. Efter at have vendt tilbage til syd accepterede Johnston en Kommission som general i den konfødererede hær og døde i slaget ved Shiloh som en af Konføderationens største helte.

Den første trussel mod Californiens sikkerhed skete i marts, 1863. EU-regeringen lærte, at en gruppe af konfødererede sympatisører planlagde at bevæbne en skonnert, J.M. Chapman, bruge den til at erobre et dampskib, der ville plyndre handel i Stillehavet og true med at blokere havnen og belejre forterne. Men de konfødererede planer blev forpuret, da deres skibs kaptajn pror om deres ordning i en kro.

På natten Chapman var at sejle, den amerikanske flåde beslaglagt skibet, anholdt besætningen og slæbt Chapman til Alcatraz , hvor en inspektion afslørede kanoner, ammunition, forsyninger og femten skjule mænd. En af disse mænd, en prominent San franciskaner, havde papirer underskrevet af konføderationens præsident Jefferson Davis sikre ham en officer provision i Konføderationens flåde som en belønning for denne dristige plot.

I stedet for at blive konfødererede helte blev de tre ledere arresteret som forrædere og indespærret i Alcatraz vagthus kælder i løbet af undersøgelsen. Efter en hurtig retssag og domfældelse for forræder, blev de skånet ti års fængsel på Alcatraz ved en benådning fra præsident Lincoln. Unionisterne i San Francisco blev chokeret over hændelsen og frygtede, at andre konfødererede var plotte i deres midte.

I oktober 1863 trådte et uidentificeret krigsskib ind i San Francisco Bay. Fordi der var ingen vind, flaget hang Limp og mænd i robåde slæbt skibet. Skibet havde ikke hovedet mod San Francisco Docks, men i stedet gjort vej mod Angel Island og Army Arsenal og Navy skibsværft. The kommanderende Officer hos Alcatraz havde pligt til at sikre, at intet fjendtligt krigsskib kom ind i bugten.

Kaptajn William A. Winder, post Commander, beordrede Alcatraz artilleri til at affyre en blind ladning som et signal for skibet til at stoppe. Robådene fortsatte med at trække skibet. Winder beordrede derefter sine mænd til at affyre en tom skal mod skibets bue, en udfordring at indsende til den lokale myndighed. Skibet stoppede og reagerede med gunfire, som Winder bekræftede var en 21-pistol hilsen. Gennem røgen, Alcatraz tropper kunne endelig se det britiske flag vinke på H.M.S. Sutlej, flagskib af Admiral John Kingcome. Alcatraz reagerede med en retur hilsen.

Snart blev der udvekslet beskeder i stedet for at skyde. Som øverstkommanderende for Royal Navy Pacific Squadron skrev Kingcome, at han var utilfreds med sin reception i San Francisco. Kaptajn Winder forklarede sine handlinger ved at sige: "skibets retning var så usædvanlig, at jeg anså det for min pligt at bringe hende til og fastslå hendes karakter." Den amerikanske chef for Department of the Pacific støttede Winder og svarede, at Kingcome havde ignoreret de etablerede procedurer for at komme ind i en udenlandsk havn under krigen. Winder modtog senere et brev med en blid påmindelse om at handle forsigtigt. Mange San Franciskansker applauderet Winder ' s handlinger vel vidende, at Storbritannien favoriserede Konføderationen.

Af stolthed for Alcatraz store befæstninger, fortet Alcatraz kommandørkaptajn Winder autoriserede noterede kommercielle fotografer Bradley og Rufolson til at tage billeder af øen i sommeren 1864. Fotograferne var meget grundige og erobrede 50 forskellige udsigter over øen, herunder citadellet, kajen, soldaternes barakker og alle veje og pistol batterier på øen. For at kompensere fotografernes udgifter blev aftryk af fotografierne foretaget i porteføljer og solgt til offentligheden for $200 et sæt.

Men krigsministeriet i Washington, D.C. ikke rose Winder for hans initiativ og stolthed i hans post, men snarere spørgsmålstegn Winder motiver, fordi hans far var en officer i den konfødererede hær. Krigsministeren beordrede alle aftryk og negativer til at blive konfiskeret som en trussel mod den nationale sikkerhed. Senere anmodede Captain Winder ydmygt om en overførsel til Point San Jose, en lille forsvars post på fastlandet, som senere blev omdøbt til Fort Mason.

Ud over at dele nationen delte borgerkrigen sommetider familier, især i grænsestaterne Maryland, Missouri og Kentucky, hvor besiddelsen var lovlig, men fagforenings stemningen var også stærk. Familien af Kaptajn William A. Winder var et eksempel, og deres engagement i Konføderationen kastede Pall af mistanke om kommandanten af Fort Alcatraz .

En lokal avis erklærede, at mens kommanderende Alcatraz , Kaptajn Winder "var fodring oprørernes fanger holdt der på fedt af landet og fra sølv plader." Denne trykte overdrivelse var en særlig ladet påstand, fordi hans far, brigadegeneral John H. Winder, blev vilificeret i nord som den konfødererede officer med ansvar for krigsfangelejre for Unionssoldater, lejre berygtet på grund af nær-sult rationer og usunde forhold.

To af Kaptajn William Winder ' halvbrødre var også kaptajner i stabs stillinger for den konfødererede hær, mens hans anden fætter, brigadegeneral Charles S. Winder døde i kamp i spidsen for den berømte Stonewall Brigade, en eliteenhed, der engang blev ledet af Stonewall Jackson selv!

I betragtning af antallet af konfødererede i kaptajn Winder familie, var det ikke underligt, at kritik monteret i kølvandet på Bradley og Rulfolson fotografering fiaskoen til det punkt, at Alcatraz Garrison blev forstærket af et kontingent, hvis officer-in-Charge udgik Winder. Revnet og ydmyget, kaptajn Winder søgte overførsel og hæren omskrev ham til kommando af Fort Mason post for resten af krigen. Kort efter fratrådte han sin Kommission. Ikke desto mindre modtog Winder i de senere år vidnesbyrd om sin loyale tjeneste fra en række indflydelsesrige officerer, herunder chefen for Department of California, brigadegeneral George Wright, som skrev: "Jeg var helt overbevist om hans loyalitet over for Regeringen. Ved de hyppige inspektioner, jeg foretog af Alcatraz under sin kommando, jeg altid fundet alt i den mest perfekte orden og tilfredsstillende tilstand. Hans system af alarmsignaler for at forhindre overraskelse og generelle forberedelser til at opfylde enhver nødsituation, undgik et indgående kendskab til hans pligt og ansvar for det vigtigste forsvar af havnen og byen San Francisco. " (fra en rapport i en 1894 Kongressens udgave)

Da borgerkrigen Dunder, og Unionen syntes sandsynligt at vinde, den amerikanske hær var villig til at afsætte flere ressourcer til Stillehavs kysten. Slutningen af blodsudgydelserne kom i syne, da Konføderationens general Robert E. Lee overgav sin hær til general Ulysses S. Grant ved Appomattox Court House i Virginia den 9. april 1865. I modsætning til nyheden om begyndelsen af krigen, som tog tolv dage at nå Californien på hesteryg, nyheden om sin afslutning hurtigt nåede San Francisco via Telegraph. Byen brød ud i stor fejring, med borgere jubler i gaderne og kanoner Boomer fra mange af forterne omkring bugten. Mindre end en uge senere, den 15 april, en anden telegraf kom bringe mindre glade nyheder... mordet på præsident Abraham Lincoln. Denne gang byen nedstammer i kaos.  Prounion mobs ransagede kontorerne i en lokal konfødereret avis og angreb mange borgere menes at være Pro-konfødererede. Militæret beordrede artillerister fra Fort Alcatraz ind i byen for at opretholde orden, forhindre uroligheder og straffe enhver, der var modig nok til at glæde sig over tragedien. Konfødererede sympatisører i hele Californien, der fejrede Lincoln's død, blev arresteret og fængslet på Alcatraz . I løbet af byens officielle sorg periode, Alcatraz 's batterier fik æren af at udsende en halv time kanon skudt over bugten som et symbol på nationens sorg.