Alcatraz Cruises Modtager National Park Service Concessioner tilgængelighed Award

Alcatraz Cruises for nylig modtaget National Park Service NPS Concessioner tilgængelighed Award, ifølge fungerende direktør Michael T. Reynolds. Prisen anerkender eksemplarisk indsats for at forbedre tilgængeligheden af de programmer og faciliteter, der er omfattet af de nationale HANDLINGSplaner, markant.

Alcatraz Cruises har udviklet et program til at imødekomme en bred vifte af besøgendes behov, herunder: at give videoer i amerikansk tegnsprog på selskabets hjemmeside (www. alcatrazcruises. com); sikring af tilgængelig parkering på Pier 33; tilbyde pre-boarding muligheder for dem i nød; at levere assisteret lytteudstyr, amerikanske tegnsprogstolke og åbne undertekster for besøgende med hørehæmmede tilbyder lyd beskrev ture og store print og Braille publikationer for besøgende med synshandicap; sikring af, at bygninger og infrastruktur på tværs af alle operationer er i overensstemmelse med tilgængeligheds koder og gøre en "bæredygtig nem adgang sporvogn" til rådighed.

"Det er mig en ære at lykønske dem ( Alcatraz Cruises ) på denne pris, "kommentarer Reynolds. "Tak for din indsats for at sikre, at besøgende med handicap har forbedret adgangen til vores nationalparker." Reynolds tilføjer: "Jeg anbefaler dit samarbejde med Fællesskabets partnere, såsom Lighthouse for The blind, for at etablere bedste praksis samt levere robust og løbende tilgængeligheds træningsprogram til dine medarbejdere."

Alcatraz Cruises "General Manager Denise Rasmussen udtaler," vi er så stolte af denne ære og påskønner anerkendelsen af vores partnere på National Park Service ."