Alcatraz Cruises GIVER TILBAGE! Program

Alcatraz Cruises har været at tilbyde gratis billetter til underrepræsenterede ungdom i flere år nu. Men mange af de skoler, at disse børn deltager er ikke i stand til at drage fordel, fordi de ikke har råd til transport for at få studerende til San Franciscos Pier 33 til bord på bådene.

In 2017, Alcatraz Cruises partnered with Hornblower Classic Cable Cars and made a big leap forward in addressing this transportation gap, creating an incredibly rewarding program in the process.

The Alcatraz Cruises Gives Back! outreach program offers complimentary Alcatraz Island tickets along with full round-trip ground transportation, picking up students in the morning at the participating school and returning them in the afternoon.

Since the schools targeted for this program provide free lunch for nearly 100% of their students, Alcatraz Cruises includes a box lunch for every visitor. In addition, and as a keepsake, Alcatraz Cruises also provides complimentary boarding photos for all participants.

Alcatraz Cruises Gives Back! is offered on select Tuesdays, Wednesdays and Thursdays in January and February for 2018. For the inaugural 2017 season, Alcatraz Cruises hosted 15 group experiences, including 290 students and 99 adult chaperones.

All schools that are invited to participate are Title 1 grade schools in the immediate San Francisco/Bay Area. The program will be offered again in 2018 with the goal of bringing this opportunity to even more qualifying schools.

Den Alcatraz Cruises Giver tilbage! program har genereret nogle af de mest intense tilkendegivelser af glæde og taknemmelighed, og det har været dybt givende for alle involverede. Bare Forestil dig glæden ved disse børn bliver hentet på deres skole ved en motoriseret svævebane vide, at de er på vej til Alcatraz .

 

Elevernes vidnesbyrd (stavefejl inkluderet):Placer holderen

"Tak for at give os vores særlige tur til Alcatraz Dag. Vi alle elskede færgen. Maden var lækker og eventyret var fantastisk. Min favirote del gik ind i cellerne under lydturen. Nogle studerende hævdede også at have set et spøgelse... Anyway jeg ønsker du kan sende andre klasser til at gå og måske gøre for andre skoler. "

"Vi havde en vidunderlig tid på Alcatraz . Jeg kunne virkelig godt lide svævebanen, fordi vi fik at føle den friske luft. Jeg kunne også godt lide maden især sandwich. Min mor sagde, at billedet var smukt. Hver gang jeg ser det, føler jeg mig lykkelig. Jeg sætter billedet på mit skrivebord. På båden så jeg en søløve! Jeg så overrasket! Jeg var så forladt og følte mig glad for, at jeg gik til Alcatraz .

Tak, fordi du inviterede os til at Alcatraz . Alcatraz er ikke et sted, jeg gerne vil bo på. "

 

Lærer testimonials:sted holder

"Vi havde en vidunderlig dag – hele dagen – på vores tur til Alcatraz . For mange af os var det en dag med firsts:

Første gang på en færge, første gang på en svævebane (af enhver type), og første gang at besøge Alcatraz .

Vi fortsætter med at læse op på og studere historien om flugt forsøgene. Vi har en klassedelt om, hvorvidt de tre "succesfulde" eskarer stadig er i live. I ti år kan klassen ikke huske mit navn, men de vil helt sikkert huske deres eventyr for at Alcatraz Island ."

"På en skala fra 1 til 10, 10 er fremragende. Jeg ville give en 10. "

“The entire experience was memorable (modes of transport), thrilling (Alcatraz!), compelling (Alcatraz!), thoughtful (lunches, pictures, guides), convenient (door to door pickup and delivery) and user-friendly (headsets).”

“It was wonderful! I especially loved that we were picked up in the cable car. This trip has been previously difficult if not impossible because of the distance and lack of transportation, but this made it work!”

"De studerende elskede bådturen og svævebanen på hjul. De var virkelig engageret i Alcatraz Prison Tour og delte mange ting, de lærte. Nogle havde en chance for at tale med den tidligere Alcatraz fængselsvagt og stillede ham spørgsmål om de to fanger, der var flygtet. "

"Hele oplevelsen var fantastisk. For mange studerende var det deres første gang på en båd. Svævebanen bus var populær, og de studerende også nydt lydturen. "

“3rd graders are required to learn about their city/community and how it has changed/evolved through time. Alcatraz was a great example of a place that has done a full circle and they were able to recognize that.”

"Svævebanen tur var fantastisk. De studerende havde aldrig været på en sådan før. De elskede det, og føreren var meget rart og hjælpsomt. "

"Kundeservice var fremragende! de fik os til at føle sig som VIP'er "

"Alle var venlige og hjælpsomme. Vi har aldrig været nødt til at lede efter hjælp, det var en af de nemmeste tur oplevelser, jeg nogensinde har haft. "

"Kommunikation var fremragende. Jeg følte mig godt forberedt, fordi jeg var forberedt godt. Papir rejseplanen var nede på minuttet og rullede ud nøjagtigt som planlagt:) "