Alcatraz Cruises GIVER TILBAGE! Program

Alcatraz Cruises har været at tilbyde gratis billetter til underrepræsenterede ungdom i flere år nu. Men mange af de skoler, at disse børn deltager er ikke i stand til at drage fordel, fordi de ikke har råd til transport for at få studerende til San Franciscos Pier 33 til bord på bådene.

I 2017, Alcatraz Cruises indgået et samarbejde med Hornblower Classic svævebaner og gjort et stort spring fremad i håndteringen af denne transport kløft, hvilket skaber et utroligt givende program i processen.

Den Alcatraz Cruises Giver tilbage! opsøgende program tilbyder gratis Alcatraz Island billetter sammen med fuld rundtur Ground transport, picking up studerende om morgenen på den deltagende skole og returnere dem om eftermiddagen.

Da skolerne målrettet til dette program giver gratis frokost for næsten 100% af deres studerende, Alcatraz Cruises inkluderer en kasse frokost for hver besøgende. Hertil kommer, og som en souvenir, Alcatraz Cruises giver også gratis boarding fotos til alle deltagere.

Alcatraz Cruises Giver tilbage! tilbydes på udvalgte tirsdage, onsdage og torsdage i januar og februar for 2018. For den indledende 2017 sæson, Alcatraz Cruises vært 15 gruppe oplevelser, herunder 290 studerende og 99 voksne Chaperones.

Alle skoler, der inviteres til at deltage, er afsnit 1 klasse skoler i umiddelbar nærhed af San Francisco/Bay-området. Programmet vil blive tilbudt igen i 2018 med det formål at bringe denne mulighed for endnu flere kvalificerende skoler.

Den Alcatraz Cruises Giver tilbage! program har genereret nogle af de mest intense tilkendegivelser af glæde og taknemmelighed, og det har været dybt givende for alle involverede. Bare Forestil dig glæden ved disse børn bliver hentet på deres skole ved en motoriseret svævebane vide, at de er på vej til Alcatraz .

 

Elevernes vidnesbyrd (stavefejl inkluderet):Placer holderen

"Tak for at give os vores særlige tur til Alcatraz Dag. Vi alle elskede færgen. Maden var lækker og eventyret var fantastisk. Min favirote del gik ind i cellerne under lydturen. Nogle studerende hævdede også at have set et spøgelse... Anyway jeg ønsker du kan sende andre klasser til at gå og måske gøre for andre skoler. "

"Vi havde en vidunderlig tid på Alcatraz . Jeg kunne virkelig godt lide svævebanen, fordi vi fik at føle den friske luft. Jeg kunne også godt lide maden især sandwich. Min mor sagde, at billedet var smukt. Hver gang jeg ser det, føler jeg mig lykkelig. Jeg sætter billedet på mit skrivebord. På båden så jeg en søløve! Jeg så overrasket! Jeg var så forladt og følte mig glad for, at jeg gik til Alcatraz .

Tak, fordi du inviterede os til at Alcatraz . Alcatraz er ikke et sted, jeg gerne vil bo på. "

 

Lærer testimonials:sted holder

"Vi havde en vidunderlig dag – hele dagen – på vores tur til Alcatraz . For mange af os var det en dag med firsts:

Første gang på en færge, første gang på en svævebane (af enhver type), og første gang at besøge Alcatraz .

Vi fortsætter med at læse op på og studere historien om flugt forsøgene. Vi har en klassedelt om, hvorvidt de tre "succesfulde" eskarer stadig er i live. I ti år kan klassen ikke huske mit navn, men de vil helt sikkert huske deres eventyr for at Alcatraz Island ."

"På en skala fra 1 til 10, 10 er fremragende. Jeg ville give en 10. "

"Hele oplevelsen var mindeværdig (transportformer), spændende ( Alcatraz !), overbevisende ( Alcatraz !), tankevækkende (frokoster, billeder, guider), praktisk (dør til dør pickup og levering) og brugervenlig (headsets). "

"Det var fantastisk! Jeg elskede især, at vi blev hentet i svævebanen. Denne tur har været tidligere svært, hvis ikke umuligt på grund af afstanden og manglende transport, men det gjorde det arbejde! "

"De studerende elskede bådturen og svævebanen på hjul. De var virkelig engageret i Alcatraz Prison Tour og delte mange ting, de lærte. Nogle havde en chance for at tale med den tidligere Alcatraz fængselsvagt og stillede ham spørgsmål om de to fanger, der var flygtet. "

"Hele oplevelsen var fantastisk. For mange studerende var det deres første gang på en båd. Svævebanen bus var populær, og de studerende også nydt lydturen. "

"3rd gradere er forpligtet til at lære om deres by/samfund, og hvordan det har ændret/udviklet sig gennem tiden. Alcatraz var et godt eksempel på et sted, der har gjort en fuld cirkel, og de var i stand til at erkende, at. "

"Svævebanen tur var fantastisk. De studerende havde aldrig været på en sådan før. De elskede det, og føreren var meget rart og hjælpsomt. "

"Kundeservice var fremragende! de fik os til at føle sig som VIP'er "

"Alle var venlige og hjælpsomme. Vi har aldrig været nødt til at lede efter hjælp, det var en af de nemmeste tur oplevelser, jeg nogensinde har haft. "

"Kommunikation var fremragende. Jeg følte mig godt forberedt, fordi jeg var forberedt godt. Papir rejseplanen var nede på minuttet og rullede ud nøjagtigt som planlagt:) "