Alcatraz Cruises Annoncerer indianere af alle stammerne dag

Alcatraz Cruises og den National Park Service vil anerkende 48-årsdagen for besættelsen af Alcatraz Island af indianerne af alle stammer på mandag, november 20, 2017.

Særlige begivenheder vil omfatte paneldiskussioner af medlemmer af alle stammer, guidede vandreture om besættelsen, indfødte amerikanske dansere og besættelse videoer. Cellhouse Tour og andre regelmæssigt planlagte begivenheder vil stadig finde sted som sædvanlig.

For mere information om besættelsen, besøg NPS siden "We holde The Rock" på https://www.NPS.gov/ALCA/Learn/historyculture/We-hold-The-Rock.htm.

Besøgende opfordres til at købe billetter online og udskrive før ankomst. Billetterne skal sikres på forhånd og kan købes online på www. alcatrazcruises. com, kalder 415.981.7625 eller fra Ticketbooth på Pier 33 Alcatraz Landing.