Alcatraz Cruises Annoncerer indianere af alle stammerne dag

Alcatraz Cruises og den National Park Service vil anerkende 48-årsdagen for besættelsen af Alcatraz Island af indianerne af alle stammer på mandag, november 20, 2017.

Special events will include panel discussions by the members of All Tribes, guided walking tours about the Occupation, Native American dancers and Occupation videos. The Cellhouse tour and other regularly scheduled events will still take place as usual.

For mere information om besættelsen, besøg NPS siden "We holde The Rock" på https://www.NPS.gov/ALCA/Learn/historyculture/We-hold-The-Rock.htm.

Besøgende opfordres til at købe billetter online og udskrive før ankomst. Billetterne skal sikres på forhånd og kan købes online på www. alcatrazcruises. com, kalder 415.981.7625 eller fra Ticketbooth på Pier 33 Alcatraz Landing.