Turen af hans liv

Der er liv efter arbejde for mange af Alcatraz Cruises medarbejdere.
For deckhand Cary Crites, var det uddannelse for og påbegynde "ride of His Life", der går over 2.000 andre cyklister for AIDS/LifeCycle ride fra San Francisco til Los Angeles (www.aidslifecycle.org).

Som en del af sin første organiserede cykeltur blev Cary primære sponsorer Alcatraz Cruises og Hornblower Cruises & begivenheder samt venner og familie, alle der hjalp med at komme op med omkring $4.000, der bidrog til $15.000.000 rejst for de livreddende tjenester, der tilbydes af San Francisco AIDS Foundation og Los Angeles LGBT Center.

Cary motivation for denne bestræbelse var nysgerrighed og opmuntring af en af hans cykelkammerater. Selv om han indrømmer, at han ikke vidste meget om AIDs forud for sin rejse, Cary var inspireret af de historier, der deles af mange af de andre ryttere og frivillige. Han kommenterer, "Jeg havde mulighed for at lære om AIDs og dens indvirkning på så mange af de kære, der overlevede prøvelser og trængsler af familiemedlemmer, elskere og nære venner." Cary fortsætter, "Jeg er i ærefrygt med dem, der dedikerede deres liv gennem virkningerne af denne grimme sygdom, støtte deres kære gennem de rædselsvækkende symptomer på AIDs."

Under den syv-dages, 545-mile cykeltur fra San Francisco til Los Angeles stødte Cary på mange inspirerende historier, men blev også ked af, at Impact AIDs stadig har på ca. 37.000.000 mennesker i hele verden, som lever med HIV.

AIDS/LifeCycle udfordring rejser penge og bevidsthed om HIV og AIDS-tjenester i Los Angeles LGBT Center og San Francisco AIDS Foundation. 2017 markerer det femtende år for AIDS/livscyklus og den treogtyvende for arrangementet samlet. I løbet af ugen i juni 4 – 10, tusindvis af cyklister og frivillige roadies kom sammen for at gøre noget utroligt, noget, der vil ændre liv.

Alcatraz Cruises er den National Park Service færge service til Alcatraz Island , hosting næsten 1.500.000 besøgende om året. Du finder flere oplysninger www.alcatrazcruises.com

 

Hiv/aids fakta og tal sted indehaver

I San Francisco...

 • Med en anslået 15.995 mennesker, som lever med HIV, San Francisco har en af de største HIV-positive populationer per indbygger i USA.
 • Af det samlede antal San Franciskanner lever med HIV, 9.454 levede med AIDS i slutningen af 2015.  AIDS er en sen fase af HIV-sygdom defineret ved en lav optælling af CD4-celler.
 • Homoseksuelle og biseksuelle mænd i alle aldre og etniske grupper fortsat bærer hovedparten af sygdommen: næsten 90% af mennesker, der lever med HIV i San Francisco er homoseksuelle eller biseksuelle mænd og 82% af nye HIV-diagnoser er blandt homoseksuelle og biseksuelle mænd.
 • Mere end en fjerdedel af mennesker, der lever med HIV i San Francisco har ikke opnået viral suppression, et niveau af virussen så lavt, at det er målbart og næsten umuligt at transmittere.  Mere end en tredjedel bevares ikke i pleje.
 • Afrikansk-amerikanere er uforholdsmæssigt repræsenteret blandt nye HIV-infektioner: 17% af nye diagnoser var blandt afrikansk-amerikanere i 2015, mens kun 6,7% af San Franciscos befolkning er afrikansk-amerikanske.
 • Af alle nye hiv-diagnoser, transseksuelle mennesker repræsenterer næsten 3% af nye tilfælde og 40% af nye diagnoser i transseksuelle mennesker fandt sted i mennesker 18-29 år gammel.
 • Det Latino samfund repræsenterer 26% af alle nye diagnoser.
 • Dødsfald på grund af AIDS-relaterede årsager er faldet dramatisk som følge af effektiv behandling og overholdelse.  I 2015, 197 mennesker døde af AIDS-relaterede årsager i San Francisco.  Siden begyndelsen af epidemien, har byen mistet 20.987 mennesker til sygdommen.  På sit højdepunkt i 1992 mistede byen 2.331 mennesker.

I Los Angeles...

 • Mere end 59.600 mennesker lever med HIV i Los Angeles County, hvoraf 12% af dem ikke engang ved, at de er HIV-positive.  Et flertal af de mennesker, der lever med HIV i amtet er mandlige (87%) og/eller Latino (41%).
 • 85 procent af nye infektioner blev diagnosticeret blandt homoseksuelle og biseksuelle mænd.
 • 61 procent af nye infektioner blev diagnosticeret blandt mennesker i alderen 20-39.
 • Afrikansk-amerikanske homoseksuelle og biseksuelle mænd er omtrent tre gange mere tilbøjelige til at teste positiv for HIV sammenlignet med kaukasiske homoseksuelle og biseksuelle mænd.
 • Hollywood-Wilshire-distriktet i Los Angeles, som omfatter byen West Hollywood, har den højeste sats af mennesker, der lever med HIV i amtet.

I Californien...

 • Mere end 120.000 mennesker i Californien lever med HIV.
 • Begyndende i 2010, omkring 5.000 mennesker er diagnosticeret med HIV i Californien hvert år.
 • 75% af alle HIV/AIDS-tilfælde forekommer blandt homoseksuelle eller biseksuelle mænd. Men siden 2010 har der været en støt stigning i antallet af HIV-diagnoser blandt transseksuelle mennesker.
 • Afrikansk-amerikanere tegner for næsten 18% af dem, der lever med HIV eller AIDS i Californien.
 • Latinos tegner sig for næsten 34%, en procentdel, der er vokset siden 2010.
 • Næsten to tredjedele af alle californiere, som lever med HIV, bor i Los Angeles County eller San Francisco Bay Area.

I USA...

 • Mere end 1.200.000 mennesker lever med HIV.
 • Næsten 1 ud af 8 af dem, der er smittet med HIV, er ikke klar over deres status. Mens homoseksuelle og biseksuelle mænd generelt tegner sig for de fleste af alle nye HIV-infektioner, er afrikansk-amerikanske homoseksuelle mænd uforholdsmæssigt ramt, med 1 i 2 afrikansk-amerikanske homoseksuelle mænd i risiko for at pådrage sig HIV i deres levetid, hvis de nuværende diagnoser satser fortsætte.
 • Afrikansk-amerikanere udgør kun 12% af den samlede amerikanske befolkning endnu tegner sig for en anslået 45% af nye HIV-infektioner nationalt i 2015. Afrikansk-amerikanere også tegner sig for 40% af alle, der lever med HIV i USA og 53% af AIDS-relaterede dødsfald.
 • Ved race, afrikansk-amerikanere står over for den mest alvorlige byrde af HIV og repræsentere de fleste af nye AIDS-diagnoser, nye HIV-infektioner, mennesker, der lever med HIV, og AIDS-relaterede dødsfald.

I verden...

 • Ca. 37.000.000 mennesker lever med HIV.
 • Siden begyndelsen af epidemien, næsten 78.000.000 mennesker har indgået HIV og omkring 35.000.000 mennesker er døde af AIDS-relaterede årsager, herunder 1.100.000 i 2015.
 • Antallet af nye hiv-infektioner er faldet fra 2.500.000 i 2009 til 2,1 millioner i 2015.
 • Syv procent af de nye HIV-infektioner forekommer hos personer under 15 år.
 • Afrika tegnede sig for 72% af verdens AIDS-dødsfald i 2015.
 • Omkring 49% af mennesker, som lever med HIV havde adgang til antiretroviral behandling i juni 2016 – nogle 18.000.000 mennesker.