Turen af hans liv

Der er liv efter arbejde for mange af Alcatraz Cruises medarbejdere.
For deckhand Cary Crites, var det uddannelse for og påbegynde "ride of His Life", der går over 2.000 andre cyklister for AIDS/LifeCycle ride fra San Francisco til Los Angeles (www.aidslifecycle.org).

Som en del af sin første organiserede cykeltur blev Cary primære sponsorer Alcatraz Cruises og Hornblower Cruises & begivenheder samt venner og familie, alle der hjalp med at komme op med omkring $4.000, der bidrog til $15.000.000 rejst for de livreddende tjenester, der tilbydes af San Francisco AIDS Foundation og Los Angeles LGBT Center.

Cary motivation for denne bestræbelse var nysgerrighed og opmuntring af en af hans cykelkammerater. Selv om han indrømmer, at han ikke vidste meget om AIDs forud for sin rejse, Cary var inspireret af de historier, der deles af mange af de andre ryttere og frivillige. Han kommenterer, "Jeg havde mulighed for at lære om AIDs og dens indvirkning på så mange af de kære, der overlevede prøvelser og trængsler af familiemedlemmer, elskere og nære venner." Cary fortsætter, "Jeg er i ærefrygt med dem, der dedikerede deres liv gennem virkningerne af denne grimme sygdom, støtte deres kære gennem de rædselsvækkende symptomer på AIDs."

During the seven-day, 545-mile bike ride from San Francisco to Los Angeles, Cary encountered many inspiring stories but was also saddened by the impact AIDs still has on approximately 37 million people throughout the world living with HIV.

AIDS/LifeCycle udfordring rejser penge og bevidsthed om HIV og AIDS-tjenester i Los Angeles LGBT Center og San Francisco AIDS Foundation. 2017 markerer det femtende år for AIDS/livscyklus og den treogtyvende for arrangementet samlet. I løbet af ugen i juni 4 – 10, tusindvis af cyklister og frivillige roadies kom sammen for at gøre noget utroligt, noget, der vil ændre liv.

Alcatraz Cruises is the National Park Service concessioner of ferry service to Alcatraz Island, hosting nearly 1.5 million visitors a year. For more information, visit www.alcatrazcruises.com

 

Hiv/aids fakta og tal sted indehaver

I San Francisco...

 • Med en anslået 15.995 mennesker, som lever med HIV, San Francisco har en af de største HIV-positive populationer per indbygger i USA.
 • Af det samlede antal San Franciskanner lever med HIV, 9.454 levede med AIDS i slutningen af 2015.  AIDS er en sen fase af HIV-sygdom defineret ved en lav optælling af CD4-celler.
 • Gay and bisexual men of all ages and ethnicities continue to bear the brunt of the disease: nearly 90% of people living with HIV in San Francisco are gay or bisexual men and 82% of new HIV diagnoses are among gay and bisexual men.
 • More than a quarter of people living with HIV in San Francisco have not achieved viral suppression, a level of the virus so low that it is undetectable and nearly impossible to transmit.  More than one-third are not retained in care.
 • African-Americans are disproportionately represented among new HIV infections: 17% of new diagnoses were among African-Americans in 2015, while only 6.7% of San Francisco’s population is African-American.
 • Af alle nye hiv-diagnoser, transseksuelle mennesker repræsenterer næsten 3% af nye tilfælde og 40% af nye diagnoser i transseksuelle mennesker fandt sted i mennesker 18-29 år gammel.
 • Det Latino samfund repræsenterer 26% af alle nye diagnoser.
 • Dødsfald på grund af AIDS-relaterede årsager er faldet dramatisk som følge af effektiv behandling og overholdelse.  I 2015, 197 mennesker døde af AIDS-relaterede årsager i San Francisco.  Siden begyndelsen af epidemien, har byen mistet 20.987 mennesker til sygdommen.  På sit højdepunkt i 1992 mistede byen 2.331 mennesker.

I Los Angeles...

 • More than 59,600 people are living with HIV in Los Angeles County, of which 12% of them don’t even know they are HIV positive.  A majority of the people living with HIV in the county are male (87%) and/or Latino (41%).
 • 85 procent af nye infektioner blev diagnosticeret blandt homoseksuelle og biseksuelle mænd.
 • 61 procent af nye infektioner blev diagnosticeret blandt mennesker i alderen 20-39.
 • Afrikansk-amerikanske homoseksuelle og biseksuelle mænd er omtrent tre gange mere tilbøjelige til at teste positiv for HIV sammenlignet med kaukasiske homoseksuelle og biseksuelle mænd.
 • Hollywood-Wilshire-distriktet i Los Angeles, som omfatter byen West Hollywood, har den højeste sats af mennesker, der lever med HIV i amtet.

I Californien...

 • Mere end 120.000 mennesker i Californien lever med HIV.
 • Begyndende i 2010, omkring 5.000 mennesker er diagnosticeret med HIV i Californien hvert år.
 • 75% af alle HIV/AIDS-tilfælde forekommer blandt homoseksuelle eller biseksuelle mænd. Men siden 2010 har der været en støt stigning i antallet af HIV-diagnoser blandt transseksuelle mennesker.
 • Afrikansk-amerikanere tegner for næsten 18% af dem, der lever med HIV eller AIDS i Californien.
 • Latinos tegner sig for næsten 34%, en procentdel, der er vokset siden 2010.
 • Næsten to tredjedele af alle californiere, som lever med HIV, bor i Los Angeles County eller San Francisco Bay Area.

I USA...

 • Mere end 1.200.000 mennesker lever med HIV.
 • Næsten 1 ud af 8 af dem, der er smittet med HIV, er ikke klar over deres status. Mens homoseksuelle og biseksuelle mænd generelt tegner sig for de fleste af alle nye HIV-infektioner, er afrikansk-amerikanske homoseksuelle mænd uforholdsmæssigt ramt, med 1 i 2 afrikansk-amerikanske homoseksuelle mænd i risiko for at pådrage sig HIV i deres levetid, hvis de nuværende diagnoser satser fortsætte.
 • African-Americans comprise only 12% of the total U.S. population yet account for an estimated 45% of new HIV infections nationally in 2015. African-Americans also account for 40% of everyone living with HIV in the U.S. and 53% of AIDS related deaths.
 • By race, African-Americans face the most severe burden of HIV and represent the majority of new AIDS diagnoses, new HIV infections, people living with HIV, and AIDS-related deaths.

I verden...

 • Ca. 37.000.000 mennesker lever med HIV.
 • Siden begyndelsen af epidemien, næsten 78.000.000 mennesker har indgået HIV og omkring 35.000.000 mennesker er døde af AIDS-relaterede årsager, herunder 1.100.000 i 2015.
 • Antallet af nye hiv-infektioner er faldet fra 2.500.000 i 2009 til 2,1 millioner i 2015.
 • Syv procent af de nye HIV-infektioner forekommer hos personer under 15 år.
 • Afrika tegnede sig for 72% af verdens AIDS-dødsfald i 2015.
 • Omkring 49% af mennesker, som lever med HIV havde adgang til antiretroviral behandling i juni 2016 – nogle 18.000.000 mennesker.